Geschenkjes voor pasgeboren ukjes

Zoekt u nog een leuk cadeautje voor een geboorte, babyshower- of borrel, een doopfeest?

Dan kan u bij ons terecht voor een mooi gamma van handgemaakte outfitjes, slabbetjes, tutkoorden, bijtringen enz. Ook kunnen deze gecombineerd worden met een zachte knuffel of een speelgoedje. Voor de handgemaakte spulletjes werken we o.a. samen met Jessica van Minoes4kids

Vraag ook naar onze geboorteposters, gepersonaliseerde koffertjes en geboortestolpen!

Gepersonaliseerde geschenken

Aangezien wij zelf in de mogelijkheid zijn om stickers te maken, kunnen wij eender welk geschenkje personaliseren! Van een fles cava voor de meter met een gepersonaliseerd etiket tot een stoeltje afgewerkt met stickers in de stijl van het geboortekaartje.

Voor deze geschenken werken we steeds op maat! Kom langs in de winkel voor de mogelijkheden.

Ook om de meter/peter-vraag te stellen hebben we verschillende leuke cadeautjes in de winkel.

Maar ook hiervoor werken we gepersonaliseerde ideetjes voor u uit! We hebben ook een mooi gamma doopkaarsen en gepersonaliseerde fotokaders in de aanbieding.

Thema-geschenkjes

Net zoals we doorheen het jaar telkens thema-chocolade in huis hebben, vindt u op die momenten ook altijd bijhorende geschenkjes.

Valentijn, Pasen, moeder- en vaderdag, einde schooljaar, Sinterklaas, Kerst of nieuwjaar: bij elke gelegenheid worden er leuke geschenkjes bedacht waarmee u origineel uit de hoek kan komen als u iemand bedankt!