Wie ben ik?

Allereerst een grote dankjewel om een kijkje te nemen op onze website!

Mieke Beuten

Graag stel ik mij even voor: ik ben Mieke! 

Een creatieveling sinds zo lang ik mij kan herinneren! Voor mijn studies koos ik dan ook interieurarchitectuur. Hiermee kon ik 10 jaar mijn creatief ei kwijt binnen de retailsector maar in augustus 2018 was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging.

En die vond ik in de vorm van de gezellige winkel: Doopsuiker Jill, sinds jaren een gevestigde waarde in Limburg binnen de wereld van doopsuiker en alles wat daar bij komt kijken.

Ik waagde de sprong en sinds 1 oktober 2018 mag ik mij dan ook de trotse eigenaar noemen van deze winkel! Ik vind het ontzettend fijn om voor u klaar te staan en steeds samen tot een mooi geheel te komen, of het nu gaat om geboortebedankjes, een gepersonaliseerd cadeau of een geschenkmand. Alles probeer ik met evenveel liefde en zorg voor u klaar te maken!

Een leuke, uitdagende job waarbij ik enorm veel energie haal uit het creatief bezig zijn om zo een lach op uw gezicht te toveren! 

Nog iets over mezelf? Langs mij staat een super partner (sinds 2020 zelfs mijn man): Joris. In 2019 werden we fiere ouders van ons zoontje Tuur en in 2021 kreeg hij er twee zusjes bij: Sien en Kaat. Met ons vijf genieten we van de kleine dingen in het leven, samen met familie en vrienden! Zonder mijn geweldige achterban was dit avontuur trouwens niet mogelijk. En daar ben ik hun heel dankbaar voor!
 
Wie meer wil weten, komt maar eens langs! Tot snel…
 
Creatieve groetjes,
Mieke