Wie ben ik?

Allereerst een grote dankjewel om een kijkje te nemen op onze website!

Mieke Beuten

Graag stel ik mij even voor: ik ben Mieke! 

Een creatieveling sinds zo lang ik mij kan herinneren! Voor mijn studies koos ik dan ook interieurarchitectuur. Hiermee kon ik 10 jaar mijn creatief ei kwijt binnen de retailsector maar in augustus 2018 was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging.

En die vond ik in de vorm van de gezellige winkel: Doopsuiker Jill, sinds jaren een gevestigde waarde in Limburg binnen de wereld van doopsuiker en alles wat daar bij komt kijken.

Ik waagde de sprong en sinds 1 oktober 2018 mag ik mij dan ook de trotse eigenaar noemen van deze winkel! Ik vind het ontzettend fijn om voor u klaar te staan en steeds samen tot een mooi geheel te komen, of het nu gaat om geboortebedankjes, een gepersonaliseerd cadeau of een geschenkmand. Alles probeer ik met evenveel liefde en zorg voor u klaar te maken!

Een leuke, uitdagende job waarbij ik enorm veel energie haal uit het creatief bezig zijn om zo een lach op uw gezicht te toveren! 

Nog iets over mezelf? Langs mij staat een super partner: Joris! Maart 2019 werden we fiere ouders van ons zoontje Tuur! Over een uitdagend jaar gesproken. Met ons drietjes genieten we op de vrije momenten volop van het leven! Wie meer wil weten, komt eens langs in de winkel! 

Tot snel!

Creatieve groetjes

Mieke