Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Doopsuiker Jill kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Doopsuiker Jill, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Doopsuiker Jill verstrekt. Doopsuiker Jill kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Doopsuiker Jill

Doopsuiker Jill
Rijksweg 189
3650 Dilsen-Stokkem

Tel. 089/75 59 11
info@doopsuikerjill.be

WAAROM Doopsuiker Jill GEGEVENS NODIG HEEFT

Doopsuiker Jill verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Doopsuiker Jill uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE Doopsuiker Jill GEGEVENS BEWAART

Doopsuiker Jill bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Doopsuiker Jill verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Doopsuiker Jill worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Doopsuiker Jill gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Doopsuiker Jill maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Doopsuiker Jill bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Doopsuiker Jill te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Doopsuiker Jill heeft hier geen invloed op.

Doopsuiker Jill heeft Google geen toestemming gegeven om via Doopsuiker Jill verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@doopsuikerjill.be. Doopsuiker Jill zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.