Pralines & chocolade

Bij ons kan u terecht voor heerlijke pralines van Valentino.

Valentino specialiseert zich in het creëren van leuke en verrassende chocoladegeschenken. Hun pralines staan voor liefde, een beetje verleiding en zin in meer… chocolade natuurlijk! Deze pralines worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten a.d.h.v. simpele recepten. Hierdoor komen de smaak en het karakter van hun chocolade volledig tot hun recht.

Net daarom is een doosje Valentino pralines voor velen één van de lekkerste verrassingen om te krijgen!

Bij Doopsuiker Jill bieden wij u chocolade aan voor elke gelegenheid: zo vindt u doorheen het jaar steeds thema-chocolade terug. Met Valentijn, Pasen, moeder- en vaderdag, einde schooljaar, Sinterklaas, Kerst en nieuwjaar, voorzien wij telkens aangepaste chocolade lekkernijen!

Zoet of hartig

Voor de echte lekkerbekken hebben we ook een uitgebreid gamma met andere lekkernijen, zowel zoet als hartig. Eén van de toppers zijn onze Zwevezeelse florentines en proef zeker ook de overheerlijke ambachtelijke chocoladezoenen. Laat het smaken!

Geschenkmanden

Kan u niet kiezen tussen al die lekkernijen? Waarom dan geen combinatie maken in de vorm van een lekkere geschenkmand. Kom binnen en stel uw eigen pakket samen of laat u verrassen door het mooie aanbod aan cadeaupakketten die reeds met zorg voor u verpakt werden!

Een leuk geschenk voor elke gelegenheid!

Ook kan u bij ons terecht voor een gamma van suikervrije of glutenvrije lekkernijen.